WAT IS P.A.O?

Performing arts outshine* is een dansschool die enkel lessen aanbied van hoog niveau met gekwalificeerde en professionele leraars.

De dansschool kan maar een beperkt aantal leerlingen toelaten zodat elke leerling gegarandeerd is van individuele begeleiding en bijsturing.

* Er wordt gestart met Paola Rojas als lerares in haar specialiteit: modern/jazz. De dansschool kijkt er zeker naar uit om het aanbod verder uit te breiden met verschillende disciplines en dansstijlen.

* Outshine: uitblinken, overtreffen, overschijnen. 

VISIE

UITBLINKEN IN UITVOERENDE KUNST

Creëert artiesten en benadert elke student op een gepersonaliseerde manier. Laat het beste in de studenten naar boven komen en streeft naar een hoog niveau in techniek en uitvoering.

Biedt enkel lessen en voorbereidingen in uitvoerende kunst aan op hoog niveau. Heeft enkel professionelen in dienst die de vereiste ervaring en opleiding hebben gehad. Zodat ze behalve les geven op een correcte manier de studenten in contact brengen met bepaalde waarden, ethiek en professionaliteit.

Een tweede thuis te zijn waar studenten zichzelf kunnen uitdrukken. Waar ze zich ondersteund voelen en kunnen leren om correct te zijn en meer zelfzeker te worden, zowel in hun dansbewegingen als in het leven.

LOOKBOOK