WIE ZIJN WE?

PAOLA ROJAS.

Paola Rojas begon haar studies in Jazzgoba dansacademie in Costa Rica. In 2002 kreeg ze een volledige studiebeurs om te beginnen dansen in GIORDANO JAZZ DANCE in Chicago. Na 3 jaar dansen in deze beroemde school en compagnie, werd ze lid van INASIDE DANCE CHICAGO en toerde rond in America met de lente productie van 2005. Ze zette haar opleiding verder in professionele en bekende scholen zoals LouCointe en Joel Haal Chicago.

Vier jaar later verhuisde Paola naar Monterrey, Mexico waar ze verschillende workshops gaf en voor de compagnie Millenium als choreografe werkte.

Haar passie voor dans, haar drijfveer om beter te worden en meer dansstijlen te leren, leidden haar naar de hoofdstad van de flamenco dans, Granada, Spanje. Daar heeft ze een jaar flamenco dans in de MARIQUILLA flamenco school gestudeerd.

Vervolgens deed ze een auditie voor het koninklijke professionele conservatorium van dans MARIEMMA in Madrid, waar ze onmiddellijk aanvaard werd in haar vijfde jaar van hedendaagse dans.

Eenmaal afgestudeerd, verhuisde ze naar Brugge, België waar ze in verschillende dansscholen lesgaf. In 2015 was ze de leidinggevende kracht  van Danza dell’ Arte Balletstudio’s en tot op vandaag geeft ze les in de topsportschool dansspecialisatie KTA, dansschool Rose de Leyn en is nu ook de oprichter, lesgeefster en directeur van P.A.O. “Performing Arts Outshine”.

Maite-PaoDance

MAITÉ ZOUTENDIJK
Klassiek Ballet-Pointes

Matjias-PaoDance

MATHIAS GOETHALS
Acrobatische Dans

Louna-PaoDance

LOUNA FlORÉAL
Hip Hop

Jolien-PaoDance1

JOLIEN GUNST
Commercial Dans