WAT IS P.A.O?

Performing Arts Outshine

WAT IS P.A.O?

Performing Arts Outshine (P.A.O) is “a healthy choice” die de perfecte balans tussen professionaliteit, ethiek, discipline en well-being aanbiedt. P.A.O is een dansschool die lessen aanbiedt van hoog niveau met gekwalificeerde en professionele leraars.

De dansschool kan maar een beperkt aantal leerlingen toelaten  waardoor we elke leerling individuele begeleiding en bijsturing kunnen garanderen

* Outshine: uitblinken, overtreffen, overschijnen. 

VISIE

Pao Dance

UITBLINKEN IN UITVOERENDE KUNST

Creëert artiesten en benadert elke student op een gepersonaliseerde manier. Laat het beste in de studenten naar boven komen en streeft naar een hoog niveau in techniek en uitvoering.

Heeft enkel professionelen in dienst die de vereiste ervaring en opleiding hebben gehad zodat ze naast  lesgeven op een correcte manier de studenten ook in contact brengen met bepaalde waarden, ethiek en professionaliteit.

Is een tweede thuis waar studenten zichzelf kunnen uitdrukken en waar ze zich ondersteund voelen en kunnen leren om correct te zijn en meer zelfzeker worden, zowel in hun dansbewegingen als in het leven.

PAOLA ROJAS SOLIS

Founder, Teacher and Director of P.A.O.

WIE ZIJN WE?

PAOLA ROJAS

Paola Rojas begon haar studies aan de Jazzgoba dansacademie in Costa Rica. In 2002 kreeg ze een volledige studiebeurs om te beginnen dansen in GIORDANO JAZZ DANCE in Chicago. Na 3 jaar dansen in deze beroemde school en compagnie, werd ze lid van INASIDE DANCE CHICAGO en toerde ze rond in Amerika met de lenteproductie van 2005. Ze zette haar opleiding verder in professionele en bekende scholen zoals LouCointe en Joel Haal Chicago.

Vier jaar later verhuisde Paola naar Monterrey, Mexico waar ze verschillende workshops gaf en voor de compagnie Millenium als choreografe werkte.

Haar passie voor dans, haar drijfveer om beter te worden en meer dansstijlen te leren, leidden haar naar de hoofdstad van de flamenco dans, Granada, Spanje. Daar heeft ze een jaar flamenco dans in de MARIQUILLA flamenco school gestudeerd.

Vervolgens deed ze een auditie voor het koninklijke professionele conservatorium van dans MARIEMMA in Madrid, waar ze onmiddellijk aanvaard werd in haar vijfde jaar van hedendaagse dans.

Eenmaal afgestudeerd, verhuisde ze naar Brugge, België waar ze in verschillende dansscholen lesgaf. In 2015 was ze de leidinggevende kracht  van Danza dell’ Arte Balletstudio’s en tot 2023 gaaf ze les in de topsportschool dansspecialisatie KTA.

Nu focust ze zich met haar kennis en ervaring vooral op de oprichting, het lesgeven en het directeur zijn van P.A.O. Dance “Performing Arts Outshine”.

KELLIE DE CLERCK

Yoga

SHAUNI BRUYNSEELS

Pre-Ballet & Jazz

JOCELYN JOOSTEN

URBAN & HIP HOP

PAULINE VANNESTE

Street Dance

HANNELORE LIBBRECHT

Pre-Ballet / Ballet kids

LUCIA PASQUINI

Klassiek Ballet

ELLEN BOSCH

Klassiek Ballet

AXELLE BRAEKMAN

Modern Jazz Kids

PAOLA ROJAS